מתכון מנצח לעוגיות פריכות מתקתקות באדיבות אמא כמי
הכנת הבצק
שלוש וחצי כוסות קמח אוסם תופח.
שמנת חמוצה.
שניים סוכר וניל.
שלושה חלמונים.
שני חמאה, (אפשר במקום חמאה לשים מחמאה).
לשים היטב ומניחים במקרר לשלוש שעות
המילוי
מקציפים את שלושת החלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר כשהקצף מוכן מוסיפים איסטנט וניל.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ויוצרים רולדוות עם הקצף, חותכים לעוגיות של שני סנטימטר ומניחים בתבנית משומנת בצורת עיגולים לאפות בחום בינוני כ20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
בתאבון.