לקראת סף השבוע, קבלו מתכון מצוין וטעים של רוסטביף בחרדל ורוזמרין
♣ מרכיבים:
נתח רוסטביף (משקל 2-5 ק"ג)
4 כפות חרדל גרגירים
6-8 שיני שום
2-3 כפות רכז רימונים
2 ענפי רוזמרין
3 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל שחור
♣אופן ההכנה:
• שעתיים לפני הצלייה, מורחים את נתח הבשר בשמן, רכז רימונים וחרדל, מתבלים במלח ומעסים היטב.
• יוצרים חריצים בסכין חדה בבשר ודוחפים לתוכם את שיני השום בשלמותן.
• מניחים את הבשר בתבנית חסינת אש, מתבלים בפלפל שחור ומפזרים מעל את עלי הרוזמרין. משהים את הבשר במשך שעתיים בטמפרטורת החדר.
• מחממים את התנור ל-250 מעלות (החום הגבוה ביותר).
• צולים את נתח הבשר במשך 25 דקות. מכבים את התנור ומשאירים בפנים את הנתח למשך 20 דקות נוספות.
• מעבירים לקרש חיתוך, פורסים לפרוסות ומגישים חם, עם תפוחי אדמה אפויים בתנור.
בתיאבון.
וההפתעה, צוות האתר דאג לכם לקופון בקצבייה של גבריאל…
הקופון בתוקף עד ה 8/12/16