קריית השרון שלי
  • מה קורה?
  • ועד תושבים
  • עסקים כותבים
  • חינוך
  • בריאות
  • כלכלה בחיינו
    • לוח מכירה/השכרה דירות קריית השרון ומזרח נתניה
    • דרושים-הצעות עבודה בנתניה והסביבה
    • ריכוז בייביסיטרים בקריית השרון
    • לוח גנים וצהרונים בקרית השרון והסביבה
  • חוק ומשפט
  • עיצוב
  • מתכונים
  • מה קורה?
  • ועד תושבים
  • עסקים כותבים
  • חינוך
  • בריאות
  • כלכלה בחיינו
    • לוח מכירה/השכרה דירות קריית השרון ומזרח נתניה
    • דרושים-הצעות עבודה בנתניה והסביבה
    • ריכוז בייביסיטרים בקריית השרון
    • לוח גנים וצהרונים בקרית השרון והסביבה
  • חוק ומשפט
  • עיצוב
  • מתכונים
עדכונים חדשים:
  • שמירה על חיות מחמד בחורף
  • מיני סופגניית בריוש זוקיני של מונייר
  • חנות קהילתית חדשה בנתניה – הכל בחמישה שקלים
  • יבוא מקביל
  • תחרות הבניין הממחזר יוצאת לדרך
  • קבוצות נסיעה משותפת (Car Pool) בקריית השרון בפייסבוק
  • אירועי חודש אוקטובר במרכז אלון
  • נתניה מתחדשת במתחם קולנוע חדש ומפנק מרשת MOVIELAND
  • משמר השכונה חוגג מעל שנתיים של פעילות ענפה ועמוסה
  • אירועי חודש ספטמבר במרכז אלון
קריית השרון שלי
  • מה קורה?
  • ועד תושבים
  • עסקים כותבים
  • חינוך
  • בריאות
  • כלכלה בחיינו
    • לוח מכירה/השכרה דירות קריית השרון ומזרח נתניה
    • דרושים-הצעות עבודה בנתניה והסביבה
    • ריכוז בייביסיטרים בקריית השרון
    • לוח גנים וצהרונים בקרית השרון והסביבה
  • חוק ומשפט
  • עיצוב
  • מתכונים
  • מה קורה?
  • ועד תושבים
  • עסקים כותבים
  • חינוך
  • בריאות
  • כלכלה בחיינו
    • לוח מכירה/השכרה דירות קריית השרון ומזרח נתניה
    • דרושים-הצעות עבודה בנתניה והסביבה
    • ריכוז בייביסיטרים בקריית השרון
    • לוח גנים וצהרונים בקרית השרון והסביבה
  • חוק ומשפט
  • עיצוב
  • מתכונים
ראשי » מתכונים » מתכון להכנת פסטה ורודה

מתכון להכנת פסטה ורודה

מאי 29, 2018 12:28 pm אין תגובות

מתכון להכנת פסטה ורודה

פסטה ורודה היא חגיגה לעיניים ולחך, מתאימה כמנה מושלמת לארוחה משפחתית חגיגית, או כמנה מיוחדת במיוחד לאירוח.  מותג הפסטה המוביל ברילה מעניק מתכון של פסטה ורודה עם רוטב פסטו.

צלם: אסף אמברם

מצרכים:

1/2 חבילה פסטה בבטה ברילה

2 סלקים

מלח

לרוטב פסטו (ישאר לכם ממנו לעוד מנות):

2 חבילות עלי בזיליקום

4 שיני שום, קלופות

1/2 כוס שמן זית

מלח ופלפל

1/2 כוס צנוברים, קלויים

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

ניתן להשתמש במקום ברוטב פסטו קנוי

להגשה:

עלי בזיליקום

גבינת פרמזן, מגורדת דק

אופן הכנה:

– מבשלים את הסלקים עד ריכוך בהרבה מים.

– טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.

– מרתיחים את הרוטב הורוד וממליחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.

– פסטו: טוחנים את כל המצרכים עד שנוצר רוטב פסטו במרקם שאוהבים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.

– מניחים את הפסטה בקערה גדולה, מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו ומגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.

וואו ,בתאבון

 

שיתוף

נשמח אם תגיבו עם הפייסבוק שלכם

תגובות

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

לייק כבר עשיתם?
כתבו לנו
תגיות
אאוריקה פארק אוויר ואווירה אורט אורט יד-לבוביץ איצטדיון נתניה אלון אהרון אלי דלל בית ספר לאה גולדברג בתי הקפה גרג האקולוגית אביב אבישר היכל התרבות נתניה הרב ד"ר מיכאל לייטמן ועד תושבי קרית השרון חורשת הסרג'נטים יריד עסקים יריד עסקים 2016 קריית השרון כללית כללית קריית השרון לאה גולדברג לימור מאמו מאור דאיה מורשת זבולון מרים פיירברג-איכר מרכז אלון משמר השכונה קריית השרון מתחם רוגובין פדרמן סינמה סיטי מתכונים מתכונים קרית השרון נגה אהרוני נדלן נתניה עידית שטיין קוקוש עיריית נתניה עיר ללא אלימות קופת חולים כללית קריית השרון קרית השרון רואה חשבון אריאל גורן קריית השרון רועי פרג'ון רכישה קבוצתית רפי ימין רשת גרג שירי חגואל סיידון שירלי קליין שלומי דהן
הרשם לניוזלטר שלנו

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן