הקונדיטורית דברת גינת.
עוגיות שוקולדצ'יפס עם נגיעות של קוקוס באדיבות הקונדיטורית דברת גינת.
1 חבילת מרגרינה/חמאה
1 כוסות סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
1/2 כוס קוקוס
קורט מלח
כפית סודה לשתיה
ושוקולד לבן/ מריר או 2 יחד.
לחמם תנור לחום של 170 מעלות
לערבב את החמאה עם 2 סוגי הסוכר להוסיף את הביצים והתמצית וניל לערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב.
למרוח ממש מעט בשמן לעשות כדורים ולאפות עד להשחמה קלה.
להתענג