קריית השרון שלי
  • מה קורה?
  • ועד תושבים
  • עסקים כותבים
  • חינוך
  • בריאות
  • כלכלה בחיינו
    • לוח מכירה/השכרה דירות קריית השרון ומזרח נתניה
    • דרושים-הצעות עבודה בנתניה והסביבה
    • ריכוז בייביסיטרים בקריית השרון
    • לוח גנים וצהרונים בקרית השרון והסביבה
  • חוק ומשפט
  • עיצוב
  • מתכונים
  • מה קורה?
  • ועד תושבים
  • עסקים כותבים
  • חינוך
  • בריאות
  • כלכלה בחיינו
    • לוח מכירה/השכרה דירות קריית השרון ומזרח נתניה
    • דרושים-הצעות עבודה בנתניה והסביבה
    • ריכוז בייביסיטרים בקריית השרון
    • לוח גנים וצהרונים בקרית השרון והסביבה
  • חוק ומשפט
  • עיצוב
  • מתכונים
עדכונים חדשים:
  • עינב נגבי – דיאטנית ילדים ומבוגרים למרחב נתניה
  • פאי רועים חגיגי עם טלה: מנה מסורתית בניחוח חג הפסח
  • נעים להכיר: ד"ר רואן דאהר – מומחית ברפואת נשים
  • נחתם הסכם שת"פ בין עיריית נתניה וקרן קיימת לישראל המתייחס לחורשת הסרג'נטים
  • פורים ברשות הטבע והגנים
  • מובילים גם בתרבות: נתניה נבחרה לארח את הכנס הארצי של כלי ההקשה בישראל
  • תלמידי תיכון "שרת" נתניה קיימו בוקר של פעילות מרגשת, עם ניצולי שואה מעמותת "עמך" בסניף נתניה
  • דרושים במכבי
  • ד"ר פיראס אבו דריס מומחה לרפואת דחופה
  • הכל על תכנית הגולף מאת אריק מירובסקי-תושב השכונה
קריית השרון שלי
  • מה קורה?
  • ועד תושבים
  • עסקים כותבים
  • חינוך
  • בריאות
  • כלכלה בחיינו
    • לוח מכירה/השכרה דירות קריית השרון ומזרח נתניה
    • דרושים-הצעות עבודה בנתניה והסביבה
    • ריכוז בייביסיטרים בקריית השרון
    • לוח גנים וצהרונים בקרית השרון והסביבה
  • חוק ומשפט
  • עיצוב
  • מתכונים
  • מה קורה?
  • ועד תושבים
  • עסקים כותבים
  • חינוך
  • בריאות
  • כלכלה בחיינו
    • לוח מכירה/השכרה דירות קריית השרון ומזרח נתניה
    • דרושים-הצעות עבודה בנתניה והסביבה
    • ריכוז בייביסיטרים בקריית השרון
    • לוח גנים וצהרונים בקרית השרון והסביבה
  • חוק ומשפט
  • עיצוב
  • מתכונים
ראשי » מתכונים » באדיבות שף רשת קפה ג'ו – רם ענתבי

באדיבות שף רשת קפה ג'ו – רם ענתבי

יולי 31, 2014 3:31 pm סגור לתגובות על באדיבות שף רשת קפה ג'ו – רם ענתבי

לזנית גבינות

מרכיבים

תבנית בגודל 20X30 ס"מ

 מלית פטריות

  • 500 גרם דפי לזניה טריים או יבשים
  • 50 גרם חמאה
  • 2 בצל  לבן קצוץ דק
  • 3 סלסילות פטריות שמפיניון טריות, פרוסות (אפשר וכדאי לגוון עם סוגים נוספים של פטריות)
  • 2 כפות יין לבן (לא חובה – אבל היין יעשיר מאוד את טעם הלזניה)
  • 1/2 כפית טימין יבש
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת (רצוי להשתמש בסוג היבש יותר, שנמכר מגורר או בגלילים גדולים בדוכני הגבינות בחנויות)
  • גרם (1 כוס) גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח
  • פלפל שחור

רוטב  רוזה

  • 2 בצל לבן קצוצות
  • 3 שיני שום כתוש
  • 6 עגבניות קלופות קצוצות
  • קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • 2 מכלים של שמנת מתוקה
  • 4 עלי בזיליקום טרי  קצוץ גס
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל

הלזניה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. אם משתמשים בדפי לזניה יבשים שדורשים בישול, מבשלים אותם לפי הוראות היצרן (אם הדפים אינם זקוקים לבישול, הדבר מצוין על גבי האריזה).
  3. מחממים בסיר את החמאה. מוסיפים את הבצל ומאדים אותו עד שהוא הופך לשקוף. מוספים את הפטריות, היין הלבן, מעט מלח, פלפל וטימין. מטגנים כמה דקות תוך ערבוב, עד שהפטריות משחימות. מעבירים למסננת, כדי להיפטר מנוזלים עודפים.
  4. מחממים סיר עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומאדים אותו עד לשקיפות, מוסיפים את השום והבזיליקום ומטגנים קלות. מוסיפים את רסק העגבניות ופותחים אותו בשמן, מוסיפים את העגבניות הקצוצות  ומביאים לרתיחה. מוסיפים שמנת מתוקה ומתבלים במלח פלפל מביאים שוב לרתיחה ומכבים את האש.
  5. מורחים שכבה אחידה של רוטב רוזה בתחתית התבנית (כדי שהלזניה לא תידבק), ומניחים עליה שכבה של דפי לזניה עליה יוצקים מרוטב הפטריות.
  6. יוצרים באותו אופן שכבה נוספת של דפי לזניה, בשמל, פטריות, מוצרלה ופרמזן.
  7. אופים במשך כ-30 דקות, עד שהלזניה משחימה.
  8. מומלץ להמתין כ-20-15 דקות לפני ההגשה, כדי לתת ללזניה להתייצב.

איך מכינים מראש?

  • אפשר – ואפילו רצוי – להכין את הלזניה יום-יומיים מראש (כך יהיה קל יותר לחתוך ולהגיש אותה). מחממים אותה כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כשהיא מכוסה בנייר אלומיניום.

 

עוגת בסקוויטים

חבילת בסקוויטים

מנת אספרסו

רבע כוס חלב

לקרם:

2 מכלי שמנת מתוקה

1 כוס חלב

אינסטנט פודינג וניל

2 כפות סוכר

לקרם שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר

125 מיל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

    1. מערבבים בכלי שטוח את החלב עם האספרסו
    2. מקציפים חלב, שמנת, אינסטנט וניל וסוכר לקרם יציב
    3. ממיסים בסיר קטן או במיקרו בפולסים קצרים שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים למסה חלקה.
    4. מרכיבים- טובלים את הבסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית, מעל שופכים שכבה של קרם שוב בסקוויסים, קרם… מצננים את העוגה כדי שהקרם יתייצב לשעה ושופכים את שכבת השוקולד ומצננים עד להגשה.

 

טוסט גבינות:

מצרכים:

לחמנייה איטלקית (פוקצ'ה)

כף רוטב סלסה עגבניות פיקנטי

2 כפות סלט חצילים ברוטב עגבניות

7 רצועות פלפלים קלויים

50 גרם בולגרית מפוררת

100 גרם מוצרלה קשה מגורדת

3 עלי בזיליקום

הוראות הכנה:

חמם את התנור ל 180 מעלות

חתוך את הלחמנייה לחצי מרח את הסלסה על שני החצאים.

מרח את סלט החצילים מעל, פזר רצועות הפלפל הקלוי, עלי הבזיליקום, בולגרית ומוצרלה באופן שווה בין החצאים.

הכנס את הטוסט לתנור לאפיה של כ 6 דקות או עד שהגבינה נמסה ומתחילה לקבל גוון זהוב.

בתאבון

 1 2 3 4

שיתוף

נשמח אם תגיבו עם הפייסבוק שלכם

תגובות

« פוסט קודם
פוסט הבא »
כתבו לנו
כתבות אחרונות
פסח במרכז אלון

פסח במרכז אלון

עינב נגבי – דיאטנית ילדים ומבוגרים למרחב נתניה

עינב נגבי – דיאטנית ילדים ומבוגרים למרחב נתניה

פאי רועים חגיגי עם טלה: מנה מסורתית בניחוח חג הפסח

פאי רועים חגיגי עם טלה: מנה מסורתית בניחוח חג הפסח

נעים להכיר: ד"ר רואן דאהר – מומחית ברפואת נשים

נעים להכיר: ד"ר רואן דאהר – מומחית ברפואת נשים

נחתם הסכם שת"פ בין עיריית נתניה וקרן קיימת לישראל המתייחס לחורשת הסרג'נטים

נחתם הסכם שת"פ בין עיריית נתניה וקרן קיימת לישראל המתייחס לחורשת הסרג'נטים

לייק כבר עשיתם?
תגיות
אאוריקה פארק אוויר ואווירה אורט יד-לבוביץ איצטדיון נתניה אלון אהרון ראש מינהל אכיפה אלי דלל בארון של שרון בית ספר לאה גולדברג היכל התרבות נתניה ועד תושבי קרית השרון חורשת הסרג'נטים טלי מולנר יריד עסקים כללית כללית קריית השרון לאה גולדברג לימור מאמו מאור דאיה מגן דוד אדום מורשת זבולון מכבי קריית השרון מכבי שרותי בריאות מרים פיירברג-איכר מרכז אלון משטרה קריית השרון משטרת נתניה משמר השכונה משמר השכונה קריית השרון מתחם רוגובין פדרמן סינמה סיטי מתכונים מתכונים קרית השרון נדלן נתניה עידית שטיין קוקוש עיריית נתניה פלנתניה קופת חולים כללית קורונה בנתניה קרית השרון רואה חשבון אריאל גורן קריית השרון רכישה קבוצתית רפי ימין שושה גולן שירי חגואל סיידון שירלי קליין
הרשם לניוזלטר שלנו

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן