עוגיות קוקוס חלמונים
חומרים:
5 חלמונים
1 ביצה
קליפה מגוררת מלימון
1 כוס סוכר
1/2 4 כוסות קוקוס
לציפוי:
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
לעיטור:
מעט מסמרי ציפורן
אופן הכנה:
מקציפים את החלמונים והביצה תוך הוספת הסוכר מספר דקות עד לקבלת קצף בהיר.
מוסיפים את הקוקוס והלימון מערבבים היטב. בקערית נפרדת מערבבים את הקוקוס והסוכר.
יוצרים כדורים מהבצק ומגלגלים בציפוי הקוקוס והסוכר מעצבים כחרוטים קטנים או כדורים.
מניחים בעטרות נייר מעטרים במסמר ציפורן. אופים בחום בינוני 180 מעלות כ10-15 דקות לגוון זהבהב.
ניתן לחלק את הבצק לשניים או שלושה חלקים ולצבוע בצבע הרצוי. מוסיפים את הצבעים, אפשר טבעיים, בתחילת הלישה לקבלת גוונים אחידים ויפים.מעטרים בסוכריות צבעוניות מיוחדות, שניתן לרכוש אותן בחנויות המתמחות. לקבלת גוון כמו מוקה אפשר להוסיף מעט אבקת נס קפה או אבקת קקאו.
רויטל ללוש,
קונדיטורית אמנית עיצוב עוגות בזילוף ומנחה סדנאות 054-9920599
מוזמנים לצפות בוידאו שצולם במסגרת הפרויקט החדש מבית אתר קריית השרון שלי .
שודר ביום שני בשעה 20.30 בשידור חי בקבוצת קריית השרון "ממטבחה של שירי חגואל " סגנית ראש העיר.
הנחתה את הערב רויטל ללוש, קונדיטורית אמנית עיצוב עוגות בזילוף ומנחה סדנאות.
בוידאו ערכנו שולחן חגיגי עם הסטייליסטית עדי דואק המתמחה בהום סטיילינג.
תודה לנותני החסות לאירוע "גם וגם" כלים חד פעמיים קלאוזנר 8, מרכז דוד, קריית השרון טלפון: 0774813828