מרכיבים:
180 גרם לבבות חסה ערבית (פרוס ברוחב של 4-5 ס"מ)
50 גרם בצל סגול פרוס דק
20 גרם קרוטונים
80 גרם רוטב קיסר
180 גרם חזה עוף נקי
אופן: הכנה
יש להניח בקערה את כל המרכיבים יחד ולערבב היטב, ולשים בצלחת. במקביל יש לצלות את חזה העוף, לאחר הצלייה יש לחתוך אותו לקוביות של 3 ס"מ ולהניח מעל הסלט .
מרכיבים של רוטב סלט קיסר
50 גרם מיונז
150 גרם חרדל דיז'ון גרגרים
50 גרם אנשובי
50 גרם חומץ
10 גרם שום טרי
5 גרם מלח
5 גרם סוכר
100 סמ"ק שמן זית
אופן ההכנה של הרוטב:
יש להכניס לתוך מג'ימיקס מחצית מכמות המיונז וכל שאר המרכיבים למעט שמן הזית. להכניס את המרכיבים לתוך המג'ימיקס למשך דקה, ולהוסיף את יתר המיונז ושמן הזית.
בתאבון.