הבשר אף פעם לא מגיע לבד!
>> מתכון צ'ימיצ'ורי בדיוק כמו במסעדה <<
המרכיבים:
נתח קצבים עם רוטב צ'ימיצ'ורי
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ או חומץ בין יין
5 כפות מים (למלח- ראה באופן ההכנה)
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור כוסברה
1 בצל קטן
1 פלפל אדום (לא חריף)
1/2 פלפל ירוק חריף
1/2 כפית Aji molido (במידה ואין לא נורא)
2 כפות אורגונו או זעתר יבש (אפשר גם טרי קצוץ)
7 שיני שום קצוצות טוב טוב
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס עבה
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ או חומץ בין יין
5 כפות מים (למלח- ראה באופן ההכנה)
אופן ההכנה:
לקצוץ טוב טוב את הפטרוזיליה והכוסברה לטחינה דקה מאוד.
קוצצים את הפלפל החריף,הפלפל האדום (גמבה), הבצל לקוביות קטנות מאוד וכמו כן השום.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את כל התבלינים: אורגנו ,פלפל גרוס וכפית Aji molido.
**בכוס ממסים את המלח עם 5 כפות מים חמים ומעבירים לקערה עם כל רוטב הצ'ימיצ'ורי.
מוסיפים את שמן הזית והחומץ שופכים לקערה ומערבבים טוב טוב.
—- בואו לבחור את הנתח המתאים!
י.מ גבריאל – קצביה | רח' המסגר 14 | נתניה