באדיבות סימי ביטון, תושבת קרית השרון.
1/2 קילו קמח
1/2 כוס סוכר
כף שמרים
1/2 כפית מלח
1 ביצה
1/2כוס שמן
2 סוכר וניל
כוס מים
מערבבים ויוצרים שני עיגולים, מורחים בממרח קקאו, סוגרים את העיגולים, מתפיחים, מרדדים כל עיגול לצורת עיגול
מגלגלים לצורת רוגלך , מניחים בתבנית , מתפיחים. מצפים בביצה ומכניסים לתנור .
מכינים רוטב. חצי כוס סוכר, חצי כוס מיים רותחים , חצי כפית.
מכניסים לתנור ל50 דקות ב 180 מעלות.
כשמוציאים מהתנור , מצפים עם הרוטב. בתיאבון