מאת: אואנה ליבוביץ' – בעלים ומנכ"ל של "הדיאטה של אואנה"אתר הבית של אואנה: oana-diet.co.il
מצרכים:כוס וחצי שקדים לא קלויים
כוס תמרים ללא גלעינים
חצי כוס חמאת שקדים או ממרח שקדיה
רבע כוס אבקת קקאו
שבבי קוקוס
תבנית פיירקס בינונית
אופן ההכנה:טוחנים את השקדים במעבד מזון עם הלהב המסתובבת עד לקבלת עיסה דמויית קמח גס.
מוסיפים את התמרים, חמאת השקדים ואבקת הקקאו וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת אחידה.
מצפים את הפיירקס בנייר אפייה, מעבירים אליה את התערובת ודוחסים אותה בעזרת הידיים שתהיה כמה שיותר דחוסה. מפזרים מעל שבי קוקוס.
מקררים במקרר לפחות שעתיים.
חותכים לריבועים ומגישים.
נשמר במקרר למשך שבועיים.
בתיאבון