השפים של רשת מלונות רימונים מנדבים מתכונים לארוחת מיוחדת שכל אחד יכול להכין!
חומרים ל- 5 מנות
5 יח' אפרסמון
3 ביצים
1 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל
½ כוס סוכר
2 כפות אייריש קרים
50 גרם שוקולד לבן
חומרים למשקה מוחיטו
תוכן האפרסמון
10 עלי נענע
לימון מקולף
½ כוס רום
כוס קרח
אופן הכנה האפרסמון
מרוקנים את תוכן האפרסמון ושמרים אותו בצד למוחיטו (משקה ).
מרתיחם את החלב, סוכר, וניל ואירייש קרים. לאחר רתיחה מכבים את הגז במקביל טורפים את הביצים.
עושים השוואת טמפ' בין הביצים לנוזל ומחברים ביחד לנוזל החם.
מוספים את השוקולד הלבן לנוזל.
את האפרסמון שמים בקוקוט ממלאים את האפרסמון ברוטב החם.
את הקוקוט ובתוכו האפרסמון הממולא שמים בתבנית עם מים חמים ואופים בחום של 140 מעלות 45 דקות.
אופן הכנה משקה מוחיטו
מערבבים את כל החומרים בבלנדר עד שהקרח נהיה גרוס ומזגים לכוסות "שוטים".
שייק תותים עם פירות יער – שף מאיר רוזנברג – מלון רימונים גלי כנרת
1/2 ק"ג תותים
1 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס ליקר דובדבנים
כף אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קרח כתוש
1/4 כוס סורבה פירות יער
אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומגישים.