ראשי » מתכונים » עוגת גבינה בחושה לשבועות עוגת גבינה בחושה לשבועות מאי 6, 2015 1:35 pm אין תגובות מתכון באדיבות מזל- ג'חנון זולי בסיס 2 ביצים מופרדות 1/3 כוס סוכר 1 כפף שמן 1/4 כפית תמצית וניל 1/3 כוס קמח תופח מלית 500 גרם גבינה לבנה 9% 1/2 סוכר 4 ביצים שמנה חמוצה שמנת מתוקה 2 כפות קרונפלור 1 אינסטינג פודינג 2 סוכר וניל לציפוי 2 שמנת חמוצה 2 כפות סוכר 2 סוכר וניל אופן ההכנה הבסיס להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ולבן לערבב את החלמונים עם השמן ותמצית הוניל ולהוסיף בהדרגה לחלבונים תוך כדי עירבול. להוסיף קמח תופח ולערבב. להכניס לתבנית ולאפות בחום בינוני 30 דקות. המילית גבינה לערבב ביחד את הגבינה, שמנת (ושמנת מתוקה מוקצפת עם אינסטינג הוניל) להניח על הבסיס המוכן. לאפות בחום בינוני 175 מעלות במשך 20 דקות. לאחר מכן להוריד את החום ל- 150 מעלות למשך שעה נוספת. בינתיים לערבב את השמנת החמוצה עם הסוכר והסוכר וניל. בחמש הדקות האחרונות להוציא את העוגה ולמרוח עליה את הקרם בזהירות ולאפות במשך 5 דקות נוספות בלבד. זולי 0547778813 שיתוףנשמח אם תגיבו עם הפייסבוק שלכם תגובות השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה כן, הוסף אותי לרשימת התפוצה שלך.