ראשי » מתכונים » פיצה לפסח (תבנית אחת) פיצה לפסח (תבנית אחת) אפריל 2, 2015 11:18 am אין תגובות פיצה, המאכל האהוב על רובנו, יכול להיות גם בתפריט פסח. מאת מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת חומרים: 0.5– ליטר חלב 3 – ביצים 400 גרם- קמח מצה 180 גרם – קמח תפ"א 10 גרם אבקת אפיה מלח 50 גרם – מרגרינה מומסת רוטב עגבניות גבינה מגורדת אופן הכנה: 1 – מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב. 2 –נותנים לבצק "לנוח" כשעה. 3 – פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזיליקום וכ"ו) 4 –אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב. שיתוףנשמח אם תגיבו עם הפייסבוק שלכם תגובות השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה כן, הוסף אותי לרשימת התפוצה שלך.