באדיבות תושבת הקריה, מעיין שחם רביב.
חומרים:
קילו וחצי צלעות, 3 בצלים, 4 תפוחי אדמה, שתי בטטות, 200גר חיטה, 200גר שעועית אחרי הטפחה, ביצים, חומוס 200גר 12חבילת ג'חנון לאפייה בתנור.
מאדים בצל עד קירמול ומוסיפים בשר צלעות טרי, סוגרים את הבשר מכל הכיוונים ומוסיפים תפוחי אדמה בטטות, חומוס, חיטה, ושני סוגי שעועית האחת לבנה והשנייה אדומה שעברו השרייה במים כל הלילה. למעלה מוסיפים ביצים במרכז הסיר ומסביב ג'חנון כמו נחש